Ponulis Nulis x Humana LT

Šiandien norime pasidalinti itin įdomia ir prasminga kolaboracija – Ponulis Nulis x Humana LT! Už stilingiausių sezono derinių ir tikro DENIM vakarėlio slypi kur kas daugiau nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Fotosesijai atradome unikalią vietą – Knygų barą, ar Barą knygyne – abu apibūdinimai vienodai tinka. Nes tai naujai Užupyje duris atvėręs Appy Bookstore knygynas ir Ponulis Nulis – pirmas Lietuvoje nealkoholinių ir ypatingai gardžių kokteilių baras.

Ši vieta greitai pelnė natūralumo, tvarumo vertybes puoselėjančių lankytojų simpatijas. Baro interjeras stilingai įrengtas pritaikius naudotus baldus. O knygyne galima ne tik įsigyti naujų knygų, bet ir mainytis senomis ar atnešti jau nebeskaitomas. Nuolatos besipildančioje antrų rankų knygų kolekcijoje jau apie 900 knygų!Nuostabi erdvė, kurioje menas, muzika, knygos ir pokalbiai yra pagrindiniai varikliai. Na ir, žinoma, tvari mada irgi puikiai dera šiame paveiksle

Gamtos išteklių tausojimas, žiedinis verslo modelis bei tvarumas yra vieni svarbiausių ir ryškiausių HUMANA LT įmonės bruožų, tad šis bendras projektas išties yra “a match made in heaven”. Vieni kitus pamėgome akimirksniu, tad atstovaudami tvarumo vertybes sukūrėme šį akims skanų ir prasmingą projektą.

Jauni, stilingi, tikrumą bei gamtą mylintys žmonės atveria visą knygų baro grožį. Jie mėgaujasi vieta, kurioje galima būti savimi, paragauti nuostabių kokteilių, paskaityti ar net kažką sukurti.

Pasirinkome DENIM tematiką, platėjančius džinsus bei Bermuda šortus. Įmaišėme šiek tiek odos tam, kad nepritrūktų charakterio ir štai – turime ir stilingą ir dvigubai tvaresnį įvaizdį. Dar kartą primename, jog antrų rankų drabužiai yra nuostabi alternatyva norintiems atrodyti stilingai ir tausoti gamtos išteklius.

Kviečiame aplankyti šią naują, išskirtinę vietą adresu Užupio g. 24, Vilnius. Nepamirškite pasidaryti stilingų nuotraukų!

 

 

Stilius: Iveta Jonikaitė
Nuotrauka: Saulė Guoda

Stiliaus asistentė: Viltis Eimutytė

Modeliai: Augustinas Milaknis, Jjamke. Emilija Ndukve