PALAIKOME UKRAINĄ

Agresiją prieš Ukrainą mes išgyvename itin skaudžiai. Ketvirtadalis – daugiau nei 900 – mūsų įmonių grupės darbuotojų yra ukrainiečiai ir dirba Ukrainoje. Dėl rusijos agresijos dalis jų turėjo palikti namus, kai kurie – prarado artimuosius. Jie mums kaip draugai, kaip šeimos nariai, todėl kiekvienam iš jų padedame finansiškai: mokėjome darbuotojams atlyginimus, nepaisant to, kad prasidėjus okupacijai nebevykdėme veiklos; netekusiems šeimos narių, išmokame finansinę paramą; mūsų darbuotojams, kovojantiems fronte, mokame visą darbo užmokestį.

Šiandien žengiame dar vieną žingsnį – jungiamės prie #RADAROM iniciatyvos ir prie Ukrainos kovos su agresoriumi prisidedame 50 000 eurų.
Dėkojame #LaisvėsTV, #Stiprūskartu, #Blue-Yellow, #1Kfondas ir kitiems organizatoriams už iniciatyvą bei skatiname visus likti neabejingais. Prisijunkite👇
Nuo karo pradžios iki šiandien įvairioms nevyriausybinėms organizacijoms ir iniciatyvoms, padedančioms nuo agresijos nukentėjusiems Ukrainos žmonėms, jau esame suteikę finansinės paramos už daugiau nei 80 000 eurų.

Iš viso 2023 metais esame įsipareigoję suteikti Ukrainai 400 000 eurų finansinę paramą humanitarinei pagalbai. Ir tai nebus pabaiga.

Kartu iki pergalės!