MIESTAS IR MADA

Nors dabartinė situacija nėra palanki demonstruoti madas, galime ieškoti įkvėpimo namuose bei atrasti daug naujų būdų, kaip derinti turimus drabužius, aksesuarus bei avalynę. Gucci stilistikos įkvepta fotosesija kviečia pasigrožėti išties neeiliniais deriniais. Garsiausių firmų vintažiniai drabužiai: Versace, Burberry bei daugelis kitų kviečia pasinerti į beribes HUMANA stiliaus galimybes.

Kai greitas miesto ritmas susitinka su ekologiško gyvenimo būdo idėjomis, kyla noras žengti žalesniu keliu. Ne naujiena, jog norint sumažinti gamtos išteklių vartojimą ir palaikytį žiedinę ekonomiką, tikrai nebūtina išsikelti į užmiestį ir užsiiminėti žemdirbyste. Išreikšti meilę gamtai  šiais laikais galime be didelių pastangų ir neatsisakydami visų savo poreikių – būtent tai ir vaizduojame šioje išraiškingoje ir kiek kontraversiškoje fotosesijoje.

Didžiulių pastatų apsuptyje, ant Helios pastato stogo, vaizduojami trys stilingi kaimynai, kurie seka mados tendencijas bei, kaip ir daugelis iš mūsų, siekia atrodyti stilingai. Nuotraukose puikuojasi madingiausi šių metų modeliai, spalvos bei raštai. Spalvota oda, klostės, pūkuoti megztiniai, kostiumėliai bei daugelis kitų sezono mados skanėstų iš HUMANA parduotuvių.

Lengva būti ekologiškesniems tada, kai tai ne tik mažiname vartotojiškumą, bet ir neskriaudžiame savo piniginės. Pasiilgome Jūsų, mieleiji HUMANA klientai, bei nekantraujame parodyti tai, ką paruošėme. Iki greito!

NUORODA Į FOTOSESIJĄ: https://www.humana.lt/photoshoots/miestas-ir-mada/