KAD NĖ VIENAS VAIKAS NELIKTŲ VIENIŠAS!
Mieli HUMANA klientai,
 
Norime informuoti apie dabartinę veiklą, kurią pradėjome drauge su VšĮ „Savanoriai vaikams“. Ši nuostabi organizacija jau 4 metus vykdo iniciatyvą „Niekieno vaikai“ ir rūpinasi vienišais vaikais ligoninėse, kurie šalia neturi artimo žmogaus. Šiuo metu, kuomet mūsų visų pagalbos Ukrainai reikia labiausiai, jie taip pat nesėdi sudėję rankų.
Reaguodama į dabartinę situaciją, dėl kurios į Lietuvą pradėjo plūsti ukrainiečių šeimos, nuo kovo mėnesio pradžios organizacija sutelkė pajėgas padėti ir ukrainiečių vaikams. Ne paslaptis, kad dėl netekčių ir patiriamo šoko, bendravimas ir palaikymas vaikučiams dabar labai brangus ir reikalingas.
Savanoriai teikia emocinę paramą bei užimtumą su vaikučiais žaisdami, užsiimdami įvairiomis veiklomis, rūpindamiesi emociniais ir fiziologiniais jų poreikiais.
Tam, kad ši veikla vyktų sėkmingai, mums reikalingas Jūsų visų indėlis. Šiuo metu visose HUMANA parduotuvėse Lietuvoje jau turite galimybę paremti VšĮ „Savanoriai vaikams“ vykdomą veiklą 2 eurų, 5 eurų, ar didesne parama.
KAD NĖ VIENAS VAIKAS NELIKTŲ VIENIŠAS! 📣