HUMANA ELEKTRONINĖS PARDUOTUVĖS REKLAMAI PASIRINKOME UNIKALIUS MODELIUS

Kiekvienas žmogus šioje žemėje turi savo istoriją. Savo gyvenimo kelionėse pereiname tam tikrus iššūkius, laimėjimus ir pralaimėjimus – esame tarytum vaikštančios knygos, talpinančios savo unikalias istorijas. Lygiai taip pat, kiekvienas modelis, kurį pasirenkame fotografuoti, turi istoriją. Už kiekvienos stilingos aprangos stovi asmenybė – būtent šiai kampanijai mes pasirinkome žmones, kurių istorijos gali mus paskatinti, motyvuoti bei dar labiau įkvėpti barjerų nepažįstantį norą gyventi.

Visai neseniai startavusios WWW.E-VINTAGE.HUMANA.LT internetinės parduotuvės fotosesijai pasirinkome bendradarbiauti su agentūra „Hero Talents“. Tokio tipo projektas buvo pirmas tiek mums, tiek naujai susikūrusiai agentūrai. „Hero Talents“ yra unikalių modelių ir pranešėjų agentūra, sukurta įgalinti fizinę negalią turinčius žmones veikti reklamos ir renginių rinkose.

Mums šios agentūros tikslas bei idėja labai artimi. Tikime, kad kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo fizinių galių, turėtų būti matomas kaip pilnavertis visuomenės narys. Pasitelkdami kampaniją „HUMANA x Hero Talents“ siekiame skleisti žinutę, jog nepriklausomai nuo įvairių problemų ar sunkumų, mes neturėtume nustoti siekti savo tikslų bei svajonių. Kiekvienas gali rinktis nešti šviesą net tada, kai aplinka ne visada tokia jau ir šviesi. Norime prisideti prie edukacijos bei informacijos sklaidos ir kalbėti apie problemas su kuriomis susiduria kitokios išvaizdos žmonės Lietuvoje. Tikime, jog „Hero Talents“ istorijos atneš dar daugiau motyvacijos, užsidegimo bei dėkingumo į mūsų kasdienybę.

Įgyvendindami kūrybinę idėją siekėme atskleisti kurioziškas, neįprastas, liūdnas, linksmas ir kitų emocinių spalvų turinčias situacijas su kuriomis šiandien Lietuvoje susiduria negalią turintys žmonės gyvendami įprastą gyvenimą mūsų visuomenėje.

„Hero Talents“ modeliai išties profesionaliai atskleidė HUMANA drabužių grožį, unikalumą bei įvairovę, puikiai išpildydami visus stilingos fotosesijos reikalavimus, o ryškios aprangos tik dar labiau pabrėžė modelių herojiškumą. Rinkomės šių metų madingiausius šerbetinius atspalvius bei jau kuris laikas mados arenos nepaliekančius vintažinius drabužių modelius.

Taip pat, norime akcentuoti ir tvarumo bei žiedinės ekonomikos svarbą. Rinkdamiesi dėvėtus ir vintažinius drabužius mes renkamės mažinti gamtos išteklių sunaudojimą, taip suteikdami antrą šansą jau rinkoje esantiems drabužiams. Kaip matote fotosesijoje, platus HUMANA drabužių asortimentas gali puikiai išpildyti net įnoringiausias stiliaus užgaidas!

Kiekviena nuotrauka turi ir savo istoriją:

Modeliai – Aistė ir Milita. Judančios neįgaliųjų vežimėliais merginos kalba apie moteriškumą, karjerą, verslo kūrimą ir kitus iššūkius. Norint įsilieti į

įprastą visuomenės ritmą ir jame veikti lygevertiškai, joms tenka įveikti moralinius ir fizinius išbandymus.

Modeliai – Indrė ir Adrijus. Turintys apatinių galūnių protezus, jaunuoliai perteikia santykio vienas su kitu svarbą. Negalią turintys žmonės stengiasi mėgautis, įsitraukti ir gyventi įprastą gyvenimą, tačiau vis dar dažnai patiria veriančius aplinkinių žvilgsnius, kurie juos verčia slėptis ar gėdytis savo negalios.

Modelis Liucija. Dėl savo retos ligos (Distonijos) Liucijai sunku gyventi greitu, skubančiu gyvenimo ritmu – tai ją gąsdina ir kelia nerimą. Mergina atskleidžia savo moteriškumą ir jį puoselėja nepaisydama ją ribojančių fizinių aspektų.

Nuoširdžiai kviečiame peržiūrėti naujausią E-VINTGA.HUMANA.LT fotosesiją bei norime padrąsinti visas kompanijas būti atviresnėmis negalią turinčių žmonių atžvilgiu. Tikime, kad Lietuvos verslai gali tapti pavyzdžiu Europoje!

NUORODA Į FOTOSESIJĄ: https://www.humana.lt/photoshoots/hero-talents-x-humana/