3-IOJI HUMANA VINTAGE PARDUOTUVĖ VILNIUJE ĮSIKURS TILTO G. 10/8 NUO KOVO 8 DIENOS

Turime gerų naujienų vintažinės mados mylėtojams! Nuo kovo 8 dienos (pirmadienio) atidarome naują HUMANA VINTAGE parduotuvę Vilniuje. 3-ioji HUMANA VINTAGE parduotuvė įsikurs Tilto g. 10/8.

Vintažiniai ir antrų rankų drabužiai užkariauja mados pasaulį kaip niekada anksčiau. Vintažiniais drabužiais šiais laikais puošiasi daugelis – nuo garsenybių ir stilistų iki moksleivių ir studentų. Puikiausia tai, kad rinktis vintažinius ar dėvėtus drabužius yra ne tik stiliaus klausimas, bet ir žingsniai ekologiškesnio gyvenimo link. Pastebėjome, jog tai tikrai rūpi ir Jums, todėl matydami, jog darosi ankšta vintažinėse HUMANA parduotuvėse, atidarome dar vieną!

Tokio asortimento iki šiol dar neturėjome: neeilinis bižuterijos, aksesuarų, paltų, kelnių, džinsų, suknelių bei kitų mados subtilybių pasirinkimas nepaliks abejingų. Jau dabar akies krašteliu galite pamatyti, kas laukia Jūsų šį pirmadienį. Maloniai visus kviečiame aplankyti parduotuvę, žinoma, laikantis visų karantino reikalavimų. Likite saugūs ir saugokite vieni kitus!